28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Διακλαδική άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου «Δούρειος Ίππος 2018» σε Ιόνιο και Πελοπόννησο

Από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή δυτικής Πελοποννήσου και νοτίου Ιονίου πελάγους, η διακλαδική άσκηση ηλεκτρονικού πολέμου (ΗΠ), “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ 2018”.

Η άσκηση σχεδιάστηκε από το ΓΕΕΘΑ και εκτελέστηκε υπό τη διεύθυνση του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ), με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), καθώς και μέσων ΗΠ του ΝΑΤΟ.

Σκοπός της άσκησης ήταν η σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων ΗΠ, στο πλαίσιο εξάσκησης προσωπικού σε συνθήκες έντονου ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Βιωματική εκπαίδευση στη γευματική επίγνωση mindful eating στο “ΣΩΜΑ Family Concept”

Σας περιμένουμε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 16:00 σε ένα δίωρο γνώσης και απόλαυσης! Σε αυτό το δίωρο workshop θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τι σημαίνει «Τρώω Ενσυνείδητα» αλλά και να αποκτήσετε τις τεχνικές για να βάλετε αυτήν τη θεωρία στην πράξη. Πόσες φορές σάς έχει τύχει να τρώτε όρθιοι το τάπερ με το […]

Π.Νίκας για τα νοσοκομεία: Πρέπει να τελειώσει επιτέλους η εποχή της κομματοκρατίας…

Π.Νίκας:”Να τελειώνουμε τους κομισάριους” είπε για τους κομματικούς διοικητές των νοσοκομείων Με αφορμή την σύσκεψη της Π.Ε. Αργολίδας για τον κορονοϊό , βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην Αργολίδα, ο Παναγιώτης Νίκας λίγο πριν μπει στην σύσκεψη έκανε δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε., λέγοντας τα εξής: Οι κλίνες στις μονάδες εντατικής θεραπείας όλων των νοσοκομείων της Πελοποννήσου […]

WordPress Ads