25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο στις 18 Δεκεμβρίου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο

Περί έγκρισης της αρ. 8/2018 οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου:« Ανάπλαση τμημάτων περιοχής Ψαρομαχαλά »

ΘΕΜΑ 2ο

Περί έγκρισης της αρ. 41/2018 οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου:« Ανάπλαση περιοχής Αιγίου » .

ΘΕΜΑ 3ο

Περί έγκρισης υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης των έργων ( πράξεων ) με τίτλους: α) Ανάπλαση τμημάτων περιοχής Ψαρομαχαλά και β) Ανάπλαση περιοχής οδού Αιγίου, στα πλαίσια της υπ’ αριθμ. 2935/30-10-2018 πρόσκλησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Πελοπόννησος» στον άξονα προτεραιότητας 3.

ΘΕΜΑ 4ο

Περί εφαρμογής προγράμματος δακοκτονίας έτους 2019.

ΘΕΜΑ 5ο

Περί εγκρίσεως διοργάνωσης παρουσίασης βιβλίου « Είμαστε πια πρωταθλητές » του δημοσιογράφου -συγγραφέα Βασ. Σκουντή .

ΘΕΜΑ 6ο

Περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 7ο

Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Αντικατάσταση μόνωσης στο 4ο Δημ.Σχολείο Ναυπλίου».

ΘΕΜΑ 8ο

Περί έγκρισης εισόδου-εξόδου και της σχετικής σήμανσης για εγκατάσταση συσκευαστηρίου –εσπεριδοειδών – κέντρου αποθήκευσης και διανομής στη θέση «Παλιάμπελα» στην κτηματική περιφέρεια Πλατανήτι ΔΕ Μιδέας.

ΘΕΜΑ 9ο

Περί αναμόρφωσης στοχοθεσίας έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

Περισσότερα Άρθρα

«Στα χνάρια της ιστορίας» : Νέος αγώνας δημοσίου δρόμου στη Μεσσήνη

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης, ο νεοσύστατος φορέας ευρύτατα γνωστός πλέον ως ΣΑΜ, με τη συνεργασία του τοπικού δήμου έχοντας παράλληλα την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ τολμά και παρουσιάζει το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου ένα νέο αγώνα δημοσίου δρόμου με την επωνυμία «Στα χνάρια της ιστορίας».  Πρόκειται για τον μοναδικό σε […]

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ : Νίκας – Τατούλης από κοινού στηρίζουν την απαγόρευση των συναθροίσεων!

  Από κοινού Νίκας – Τατούλης, τα στελέχη της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «ορθόδοξοι και αντάρτες», στήριξαν χθες 16-11-2020 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, την άθλια απόφαση της Κυβέρνησης της Ν.Δ. για απαγόρευση «των συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων καθ’ άπασαν την επικράτειαν!». Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα βάλουν στο γύψο τα μηνύματα του Πολυτεχνείου. Ο […]

WordPress Ads