34 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας μας καλεί όλους στην 105η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. ‘Αργους /Γ.Ν. Αργολίδας.

Μας περιμένουν όλους με το σύνθημα: «Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή»

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 13 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο

Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, είναι 13, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Το σύνολο των περιστατικών ασθένειας στη χώρα μας είναι πλέον 3.134. Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, έχει καταγραφεί ένας νέος θάνατος εξαιτίας του COVID-19 και έτσι το σύνολο των νεκρών ανέρχεται στους 184. Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: […]

Πεβερέτος: «Ο ΕΛΓΑ εξαγγέλλει αποζημιώσεις ψίχουλα στους αγροτοκτηνοτρόφους της Περιφέρειας Πελοποννήσου» (vid)

Σκληρή κριτική στον ΕΛΓΑ άσκησε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του δ.σ. του ΣΕΚ, Παναγιώτης Πεβερέτος. Όπως τόνισε, «οι καταγραφές από τις ζημιές στην Πελοπόννησο (Γορτυνία, Ηλεία, Μάνη, Μεσσηνία) από τις πρόσφατες πυρκαγιές δεν έχουν ολοκληρωθεί  για να ξέρουμε ακριβώς το μέγεθος και δεν μπορώ να δώσω στοιχεία που θα τα έχουμε τις επόμενες μέρες». […]

WordPress Ads