29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Ομόνοια

Ένα άτομο έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στην πλατεία Ομονοίας, στην οδό Κρήτης 43.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του αιματηρού επεισοδίου, το οποίο προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των εγκληματικών ενεργειών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια, όταν δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με υψηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο εκτελεστές πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα, το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι αλβανικής καταγωγής.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Περισσότερα Άρθρα

Survivor 4: Μπόγδανος και Ασημακόπουλος έμειναν ολόγυμνοι

Survivor 4: Πριν αρχίσει το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσαν μια υπόσχεση σε περίπτωση που κερδίσουν. Ο Ηλίας «άνοιξε τον χορό» λέγοντας πως αν το κερδίσουν οι «κόκκινοι» θα βουτήξει γυμνός στη θάλασσα, ενώ ακολούθησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αφού λοιπόν έφεραν τη νίκη οι Κόκκινοι, οι δυο αυτοί παίκτες […]

Με απόφαση Π.Νίκα ένα χρόνο ακόμα οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες

Στην παράταση για έναν ακόμα χρόνο της θητείας των υφιστάμενων χωρικών αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου προέβη με σχετική απόφασή του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Συγκεκριμένα, με την εν λόγω απόφαση παρατείνεται από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 η θητεία των αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, Κορινθίας Τάσου Γκιολή, […]

WordPress Ads