29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σχετικά βελτιωμένο καιρό περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν λίγες πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Αργά το βράδυ η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 5 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 8, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 9, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στις Σποράδες από 5 έως 10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν εξασθένηση και μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Aνάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για την έμφυλη βία και τη γυναικοκτονία

Την ανάγκη για έγκαιρες προληπτικές παρεμβάσεις, στην οικογένεια, στο σχολείο, καθώς και στους χώρους εργασίας, για να εξαλειφθούν τα στερεότυπα που πηγάζουν από την ανισότητα των φύλων και που δημιουργούν συλλογική ανεκτικότητα απέναντι σε πράξεις ηθικά και ποινικά κολάσιμες, όπως τα πρόσφατα περιστατικά έμφυλης βίας και γυναικοκτονίας, τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με […]

Τροχαίο με δυο νεκρούς – ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ζευγάρι με τα δύο παιδιά τους σταμάτησαν με το ΙΧ τους στη ΛΕΑ για να εξετάσουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο. Άλλο διερχόμενο όχημα όμως φαίνεται πως δεν τους είδε […]

WordPress Ads