28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας στο Ναύπλιο

Επίσκεψη του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) Παναγιώτη Κορφιάτη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας στο Ναύπλιο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο συντονισμός του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, σε συνεργασία με Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο κοινής δράσης για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων με σκοπό την εργασιακή εκμετάλλευση.

Ο Ειδικός Γραμματέας συναντήθηκε με τους προϊστάμενους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ενώ είχε συνάντηση και με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας για τον συντονισμό των δράσεων στους έλεγχους που διενεργούν οι επιθεωρητές εργασίας.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 1990 να ανακηρύξει την 12η Αυγούστου κάθε χρόνου ως Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας (International Youth Day), η οποία θα επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πηγή: SanSimera.gr

Εκδήλωση του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου: «Το ’21 στις σχολικές αίθουσες: νέες προσεγγίσεις»

Ομιλία της δρ. Α. Μισοπολινού με τίτλο «Το ’21 στις σχολικές αίθουσες: νέες προσεγγίσεις» θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Παν/μίου Πελοποννήσου για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Το zoom σύνδεσης είναι https://zoom.us/j/94623599626?pwd=L0IzdTMxNjFnVWJhNG9jTEdCd1JtQT09,

WordPress Ads