24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Διάλογος της διοίκησης του Παναργειακού με τους φιλάθλους της ομάδας

Μια ωραία πρωτοβουλία (που δεν συνηθίζεται στις ελληνικές ομάδες) έλαβε η διοίκηση του Παναργειακού και θα την υλοποιήσει αύριο Τετάρτη.

Όπως ανακοίνωσε : “Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καλεί σε ανοιχτή συζήτηση τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αύριο στις 18:30 στο ΔΑΚ Άργους. Με χαρά να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των φιλάθλων μας. Ο κόσμος μας η δύναμή μας να συνεχίσουμε όλοι μαζί ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι”.

Μόνο θετικά συμπεράσματα μπορεί να βγούν από τέτοιες συναντήσεις που δείχνουν για μια ακόμα φορά την νέα εποχή που έχει μπει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερα Άρθρα

Ελεύθερος ο Όμηρος Συρεγγέλας

Με μια ανάρτηση του ο κορυφαίος σκόρερ του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Όμηρος Συρεγγέλας ανακοινώνει ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης  ευχαριστεί τον Παναργειακό όπου αγωνίστηκε φέτος και εύχεται “ο καθένας να βρει το δρόμο που του αξίζει”. Αναλυτικά γράφει:  Μετά από μία εξαιρετική σεζόν, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην ομάδα […]

Πέφτουν οι υπογραφές για το γήπεδο γκολφ στην Κοιλάδα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 11:00, την πρώτη οικοδομική άδεια για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο Golf, της τουριστικής στρατηγικής επένδυσης Kilada Hills, στην Αργολίδα. Η υπογραφή θα γίνει στην αίθουσα Τύπου 305 Β (3ος όροφος), στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Νίκης 5-7). Το συγκρότημα […]

WordPress Ads