23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κλείνουν οι δίοδοι του Τατούλη, προλαβαίνει να διασωθεί …

Όπως είχα γράψει παει και η τελευταία του ελπίδα να στηρίξει το ΚΙΝΑΛ τον Πέτρο Τατούλη, η σημερινή ανακοίνωση του Γιάννη Μπουντρούγκα, έριξε ταφόπλακα και στην τελευταία πιθανότητα να τον στηρίξει κάποιο κόμμα.
Ίσως ήρθε η ώρα ο Πετράν να σχεδιάσει την μεγάλη έξοδο, άλλωστε είναι και σε κατάλληλη ηλικία για να κάτσει στο Καστρί και να ασχοληθεί με τα εγγόνια του.
Η αλήθεια είναι πως η πορεία του δεν είναι μικρή , όμως όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος, ο νυν Περιφερειάρχης έχει το περιθώριο να επιλέξει την πανηγυρική έξοδο έτσι ώστε το δικό του τέλος να μην είναι πολιτικά εξευτελιστικό.
Σ.Π.

Περισσότερα Άρθρα

Άνθρακας ο θησαυρός για όσους αμφισβήτησαν τον Νίκα

Επίδειξη δύναμης & επικοινωνιακό crescendo από τον Περιφερειάρχη. Λόγω της αναβολής της συνεδρίασης της περασμένης εβδομάδας, έντονη ήταν η παραφιλολογία το προηγούμενο διάστημα για δήθεν αποστασίες συμβούλων της περιφερειακής ομάδας του Παναγιώτη Νίκα, η οποία ως μόνο στόχο είχε την αποδυνάμωση του Περιφερειάρχη. Άνθρακας ο θησαυρός, όμως, για όσους αμφισβήτησαν τον Νίκα, καθώς η ιστορία, […]

Σήμερα καταβάλλονται τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΠΕΚΑ

Σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, θα καταβληθούν όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Αναλυτικότερα, θα καταβληθούν: – Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου. – Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 […]

WordPress Ads