30 °C Argos, GR
14 Ιουλίου 2024

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη δεν πρέπει να λείψει από την επόμενη Βουλή

Άρθρο του Γιάννη Μιχαλόπουλου, υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με το ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

Το ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ δεν πρέπει να λείψει από την επόμενη Βουλή!
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μάη έχουν διαμορφώσει αρνητικούς πολιτικούς συσχετισμούς για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Την εκλογική επιτυχία της ΝΔ την εξασφάλισε:

– Η υποστήριξη των Ελλήνων και ξένων ολιγαρχών που χάρη στην πολιτική της ΝΔ συσσωρεύουν αμύθητα κέρδη φτωχοποιώντας τον λαό μας.
– η πλήρης χειραγώγηση των μεγάλων ΜΜΕ που δαιμονοποίησαν συστηματικά κάθε αντίθετη άποψη και όποτε χρειάστηκε ωραιοποίησαν την εικόνα της κυβέρνησης φροντίζοντας μεταξύ άλλων να συγκαλύπτουν τα μεγάλα εγκλήματά της (εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, Τέμπη, σήμερα το ναυάγιο στην Πύλο κτλ)
– η ανυπαρξία ουσιαστικά αξιωματικής αντιπολίτευσης (το μεγαλύτερο μέρος των νομοσχεδίων της ΝΔ υπερψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ)
– η διάσπαση της Αριστεράς

Η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά την 25η Ιουνίου θα είναι της ΝΔ, η οποία θα εκλάβει την πρωτιά της ως μήνυμα για να συνεχίσει ακόμα σκληρότερη νεοφιλελεύθερη πολιτική.
Ήδη και στην περιοχή μας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της 21ης Μάη, η αποθράσυνση των «επενδυτών» φίλων της έγινε τέτοια ώστε ανοιχτά να ετοιμάζουν την κλοπή της μεγαλύτερης και ομορφότερης παραλίας του Ναυπλίου: της Καραθώνας.

Αν η ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό εδρών θα επιδιώξει ακόμα και την αναθεώρηση του ίδιου του Συντάγματος κάνοντας πλέον μέρος του Συντάγματος την αιώνια λιτότητα, την ιδιωτικοποίηση των πάντων και το αυταρχικό κράτος.
Μπορεί να μπει φραγμός στη ΝΔ!

Η είσοδος στη Βουλή της εκλογικής συνεργασίας ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ:

  • Θα στερήσει από την ΝΔ ικανό αριθμό εδρών χαλώντας τα σχέδια Μητσοτάκη για παντοδυναμία και συνταγματική αναθεώρηση. Τα υπόλοιπα ήδη κοινοβουλευτικά κόμματα όσο και να αυξήσουν την δύναμή τους δεν πρόκειται να επιφέρουν την ίδια αφαίρεση εδρών από την ΝΔ.
  • Θα αποτελέσει φωνή αριστερής αντιπολίτευσης μέσα σε μια Βουλή που πλειοψηφία θα είναι η ΝΔ του Μητσοτάκη και η άκρα δεξιά.
  • Θα κατονομάζει και θα αποκαλύπτει με το ονοματεπώνυμό τους (όπως ήδη έκανε), τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τα μεγάλα συμφέροντα.
  • Θα δώσει φωνή στα κινήματα που αναπτύσσονται έξω από την Βουλή συνεισφέροντας στην μαζικοποίησή τους αλλά και στην δημιουργία τους.
  • Θα προωθήσει την υπόθεση της ενότητας της Αριστεράς που τόσο έχει ανάγκη ο λαός μας.

#stis25MeRa25

Ιωάννης Μιχαλόπουλος
Υποψήφιος Αργολίδας ΜΕΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Μικροπολιτικές σκοπιμότητες ενάντια στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου

Σε μια ακόμη κρίσιμη για τον Δήμο μας, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη η Αντιπολίτευση απείχε, επικαλούμενη διάφορες “περίτεχνες” δικαιολογίες φανερώνοντας τις προθέσεις της για παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου. Στην ειδική συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου, η Αντιπολίτευση εξέφρασε την αντίθεσή της ως προς τον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης της 23ης Ιουνίου – η […]

Μια υπέροχη βραδιά στην Πρόνοια!

Αντάμωσαν απόψε το βράδυ στην Πρόνοια Ναυπλίου, η μουσική, η παράδοση, τα έθιμα, το γλέντι, τα χαμόγελα! Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο “Παραδοσιακό Αντάμωμα” στην πλατεία Εθνοσυνέλευσης. Χορός, τραγούδια, γαιτανάκι και φυσικά το τσίκνισμα λόγω ημέρας ήταν τα χαρακτηριστικά της βραδιάς που αγκάλιασαν μικροί και μεγάλοι. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του δήμου Ναυπλιέων και του […]

WordPress Ads