34 °C Argos, GR
22 Ιουλίου 2024

Μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική πολιτική ομιλία της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την  κεντρική πολιτική της ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας, Καρδιολόγος Ελένη Παναγιωτοπούλου, στο Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αργολίδας Γιώργος Κουκούλης, που έδωσε τον τόνο της νέας γενιάς, για να παραδώσει αμέσως μετά το μικρόφωνο στην επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς, κα Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, αντιπρόεδρο της ΟΕΝΓΕ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας, την πασίγνωστη , την  δική μας, την Αργείτισα Ματίνα.

Με τον γνωστό της άμεσο και πειστικό λόγο συγκίνησε το κοινό, προλογίζοντας την ομιλήτρια.

Η Υποψήφια Βουλευτής παρουσίασε τις θέσεις της με άμεσο, σύγχρονο και μεστό πολιτικό λόγο, αλλά και πρωτότυπο τρόπο, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα στερεότυπα.

Το άψογο εικαστικό κομμάτι, η χρήση νέων τεχνολογιών και η φυσική κίνηση πάνω στη σκηνή, μαζί με τον ποιοτικό λόγο και τα δομημένα επιχειρήματα, συνέθεσαν μια εικόνα που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Μακριά από την συνήθη εικόνα του πολιτευτή, που διαβάζει σελίδες μπροστά του, η Ελένη έδωσε το στίγμα ενός σύγχρονου πολιτικού και καθήλωσε το κοινό, αφήνοντας το δικό της προσωπικό αποτύπωμα.

Στην  ομιλία της αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο, το πρόγραμμα της Ν.Δ. και το προσωπικό της όραμα για την Αργολίδα, που αναπτύσσεται σε 4 άξονες: υποδομές, πρωτογενή τομέα, τουρισμό και ψηφιακό κόσμο – ψηφιακούς νομάδες.

Κλείνοντας, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Αργολίδας να την ψηφίσουν και στις 21 Μαΐου να πουν #EmeisEleni και στη Βουλή.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους – Μυκηνών Κων. Μπέγκος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου  Άργους – Μυκηνών  Θεόδ. Οικονόμου, Χρ. Πετσέλης, Πέτρος Μαρλαγκούτσος και Γεωρ.  Σαρρής,  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παπαϊωάννου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι  των Δήμων  Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων και  Επιδαύρου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κων. Κατσαρός, η Αναπλ/α Διοικήτρια του Νοσοκ. Γ. Γεννηματάς κα Άννα Μάινα, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς και ο Συντονιστής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ. Πελοποννήσου Γεωρ. Γιαννάκης.

https://www.facebook.com/helen.panagiotopoulou/videos/1721181858303320

Περισσότερα Άρθρα

Παρουσίαση Έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: «Μια δεύτερη ζωή για την Μεγαλόπολη»

Πρόσκληση Ο Δήμος Μεγαλόπολης  και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), σας προσκαλούν στην παρουσίαση της έρευνας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ “Μια δεύτερη ζωή για την Μεγαλόπολη, προτάσεις για τον οικονομικό μετασχηματισμό και την βιώσιμη ανάπτυξη την επόμενη μέρα της απολιγνιτοποίησης”. Ομιλητές: Δήμαρχος Μεγαλόπολης, Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος. Πρόεδρος ΔΣ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ […]

ΗΠΑ-Covid-19: 2.900 θάνατοι και περισσότερα από 210.000 νέα κρούσματα

Στις ΗΠΑ καταγράφηκαν χθες Πέμπτη 2.900 θάνατοι εξαιτίας του COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, νέος πολύ βαρύς απολογισμός για τη χώρα που είναι αντιμέτωπη με έξαρση της πανδημίας του νέου κορονοϊού εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ταυτόχρονα, στη χώρα επιβεβαιώθηκαν περισσότερα από 210.000 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2, κατά τους […]

WordPress Ads