31 °C Argos, GR
14 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κάποιες στιγμές θέλετε να μιλήσετε σε κάποιο άτομο που είναι κοντά σας, αλλά ακόμη δεν έχει χτιστεί η απαραίτητη οικειότητα. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα αλλάξουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το μυαλό σας σας παιδεύει πολύ, κι αυτό είναι τώρα κάτι που έχει αρχίσει και σας σπρώχνει στο γεγονός του να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπό σας τι θα γίνει από εδώ και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ανοίξτε την καρδιά σας σε αυτά τα άτομα που θέλουν να την κατακτήσουν. Οι περισσότεροι από εσάς είναι μόνοι τους, αλλά κοντά σε μια νέα ποιοτική αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Από τους πιο ευνοημένους του δευτέρου δεκαπενθημέρου του μήνα, όπου και θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα πρακτικά προβλήματα που έχουν ανακύψει με τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ειδήσεις και νέες προτάσεις να αναμένετε από κάποιον που έχετε πολύ καιρό να ακούσετε. Αυτό μπορεί να αφορά το μακρινό σας παρελθόν, με τις όποιες εκκρεμότητες έχετε αφήσει εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το σύμπαν σάς υποστηρίζει με όλους τους τρόπους, κι αυτό τώρα σας κάνει και αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι για να μπορέσετε να ξεφύγετε από ιστορίες που δεν σας αφορούν!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ασφαλείς αισθάνεστε από κάθε πλευράς. Μάλλον αυτός ο χωρισμός σάς έχει βοηθήσει στο να έρθετε και πιο κοντά σε άτομα που είχατε λίγο παραμελήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτά που τόσους μήνες σάς έχει υποσχεθεί το συντροφικό σας έτερο, ακόμη δεν τα έχει μετουσιώσει σε πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάλει σε και πιο βαθιές σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Από το τέλος των Διδύμων και μετά θα καταφέρετε να λύσετε κάποια από το οικονομικά σας προβλήματα. Σε δεύτερο πλάνο θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε και την περίπλοκη ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας φροντίστε να μην τα ξανακάνετε. Τώρα είστε πιο ώριμοι και πρέπει να σκεφτείτε πιο σφαιρικά και τα δικά σας συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οσα και να σκέφτεστε, αν δεν τα κάνετε πράξη, τίποτα ουσιαστικά δεν θα αλλάξει. Από το 2ο δεκαήμερο θα μπορέσετε να έχετε και κάποιες οικονομικές λύσεις στο επάγγελμά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι μόνιμες εντάσεις που έχετε με τον άνθρωπό σας έχουν να κάνουν με το δικό σας παρελθόν, που σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να περιορίσετε. Δεν σας οδηγεί πουθενά αυτό.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Πολύς κόσμος θα πάει και θα ’ρθει. Θα μιλήσετε μαζί τους, θα ανταλλάξετε ιδέες και πεποιθήσεις, θα δώσετε και θα πάρετε συμβουλές. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα. ΤΑΥΡΟΣ: Η ικανοποίησή σας θα είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζονται οι κόποι και οι προσπάθειές σας στον εργασιακό τομέα. Κανείς δεν […]

Καυγάς Ρουμάνων στο Ναύπλιο: ένας στο νοσοκομείο, ο άλλος καταζητείται

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου το απόγευμα μεταξύ δυο Ρουμάνων. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο καυγάς των δύο αλλοδαπών που ήρθαν στα χέρια θα κατέληγε στην επίθεση με το αλυσοπρίονο και τον τραυματισμό του ενός σοβαρά στο πρόσωπο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργολίδας, ενώ η αστυνομία έχει […]

WordPress Ads